ajaxLoader
Reveler Blazer
NOK666.70

Herreklær, Blazere & Vester Herre

DRAKTJAKKER & VESTER FOR HERRE

Hvis du er en fyr på farten, vil du elske samlingen vår av blazere og dressjakker for menn. Trenger du et forretningsantrekk eller et profesjonelt antrekk? Ingen grunn til bekymring, vi har et stort utvalg av farger og stiler. Du vil kunne finne en bra passform blazer eller dressjakke med et minimum av problemer. Enten du vil ha et dristig utseende eller et mer tradisjonelt ensemble, finner du alt du trenger her på HerreMote.

Hva er forskjellen mellom blazere for menn og dressjakker?

Det kan være forvirrende å finne ut forskjellen mellom blazere for menn og dressjakker. En dressjakke er laget med et matchende par dressbukser (av samme stoff), slik at du kan style en hel dress. Dressjakker har en tendens til å være mer formelle enn en blazer, siden den ikke har så mange detaljer. En blazer for menn er en blanding av en sportsjakke og dressjakke og inkluderer ikke matchende dressbukser. Prøv en avslappet look med blazerene våre i dag!

Hvordan bære en herrevest?

Selvfølgelig kan du bruke en vest med matchende dressjakke og bukser for en 3-delt dress, men hva med noe mer uformelt? Prøv en vest på toppen av en hvit knapp opp og par tilbake med jeans for en mer avslappet look. Bare pass på at skjorten sitter godt og at vesten sitter tettsittende. La den siste vestknappen være ufestet og sett sammen med jeans eller chinos. Brett opp ermene eller legg til et slips for å endre utseendet også!

Kan jeg bruke en blazer med jeans?

Absolutt! Hvis du vil ha en smart avslappet look for jobb, happy hour eller datekveld, vil du se bra ut iført noen mørke jeans og en blazer. Dessuten er det enkelt å sette sammen!

Er dressvester for menn i stil?

Helt sikkert! De er vanligvis reservert for mer formelle anledninger, men for den riktige begivenheten vil du se bra ut! Husk at dette er et ekstra lag, så det kan være lurt å reservere det for kjøligere måneder om høsten og vinteren.