ajaxLoader
Rutet Casual Hetteskjorte
NOK365.20NOK511.60
Varme Vinterhettegensere
NOK385.50NOK539.10
Vinter Causal Camo Hettegensere
NOK323.20NOK453.60
Sportsklær Mote Hettegensere
NOK373.90NOK523.20
Dekor Hettevest
NOK323.20NOK453.60
Varm Sportswear Sweatshirt
NOK415.90NOK581.20
Hette Tear Design Sweatshirt
NOK375.40NOK524.60
Moletom Fashion Hettegensere
NOK353.60NOK495.70
Striped Folds Sweatshirt
NOK331.90NOK465.20
Vårens Hettegenser
NOK373.90NOK523.20
Mote Hettegenser I Ensfarge
NOK311.60NOK437.70

Herreklær, Hettegensere Herre

Hettegensere og gensere for menn

Handle samlingen av hettegensere for menn på HerreMote for å se kul ut og holde deg varm uansett hvor dagen din tar deg. Du finner de perfekte hettegenserne og gensere for menn som passer for din livsstil og kroppstype. Når det kommer til uformelle klær, er det vanskelig å slå komfortnivået som hettegensere og gensere for menn gir. Den myke, pustende bomullen holder deg varm. Velg koselige hettegensere og gensere i fleecebomull når du leter etter et lett og behagelig plagg.

Hettegensere for menn er den perfekte grip-og-gå-løsningen for morgenrutinen din, og hettegensere med glidelås handler om bekvemmelighet når du trenger et raskt og enkelt lag. Hettegensere holder deg komfortabel med klassiske passformer, komfortable stoffer og viktige detaljer som kengurulommer, hetter med snøring som tilbyr en tilpasset passform og forsterkede detaljer for langvarig bruk du kan stole på. Bruk hettegenseren over en t-skjorte for et enkelt antrekk, eller under en jakke eller kåpe for en varm følelse når tempen synker. Enten du er en genser eller en type med glidelås, har vi tonnevis av farge- og stilalternativer.

Når du trenger et klassisk utseende som er bra for lagdeling og avslapping, kan du velge en genser laget i supermyke stoffer som fleece og sherpa. Sweaters med rund hals og trakthals er behagelige for bruk hele dagen, og har dristig grafikk og nye farger, slik at du kan skape det utseendet du vil ha, hvordan du vil. Våre hettegensere og gensere med rund hals kan komme i ytelsesstoffer, slik at du kan bruke dem på treningsstudioet eller komme hjem fra trening, eller myk fleece som er akkurat passe for kjølige dager hele året. Andre detaljer som reflekterende elementer, lys grafikk og dristige utskrifter hjelper deg å skille deg ut og føle deg bra.

Hos HerreMote lager vi alle slags hettegensere for menn slik at du kan oppdatere toppene dine med et friskt utseende. Fra hettegensere med glidelås til hettegensere med gensere, flanell til fleece, sherpa til bomullsblandinger, gensere med rund hals til gensere, drop-shoulder til klassiske passformer, vi har alle hettegensere og gensere for menn du trenger for å fullføre looken din med en laid -backstil denne sesongen.