ajaxLoader
Korte Jeans
NOK239.10

Herreklær, Shorts Herre

Shorts for menn

Når været blir varmere, planlegger du sannsynligvis flere utendørsaktiviteter. Hold deg komfortabel i herreshorts som beveger seg med deg mens du øver golfsvingen, leker sammen med barna eller nyter solskinnet i en komfortabel lenestol. Jeans og lange bukser vil bare ikke kutte det når temperaturene stiger. Hos HerreMote kan du finne alle typer shorts som passer deg komfortabelt og gir en flatterende look.

For de som tilbringer sommeren på golfbanen, er et par golfshorts for menn et must. Mange av golfshortsene som tilbys på HerreMote inkluderer unike funksjoner, som UV-blokkerende materialer som kan beskytte deg mot solbrenthet, fukttransporterende stoff slik at du holder deg kjølig og komfortabel, og iøynefallende mønstre som hjelper deg med å skille deg ut på banen . Det er enkelt å kombinere denne shortsstilen med en poloskjorte for menn for en dag på kurset.

Hvis du er ute etter et par uformelle shorts for menn, kan du også finne dem på HerreMote. Uformelle shorts er perfekt for de avslappede ettermiddagene når du henger med venner og lager favorittmaten din på grillen. Ta et par som du kan bruke med en T-skjorte og et par sommersandaler.

Sammen med det omfattende utvalget av sommershorts for menn hos HerreMote, kan du også finne fleeceshorts som tilfører et snev av varme og mykhet. De er perfekte for å slappe av i huset når du vil føle deg ekstra komfortabel. Med så mange herreshortsstiler å velge mellom, trenger du ikke å føle deg begrenset til ett par. I stedet kan du hamstre shorts for enhver anledning i sommersesongen.

Enten du handler shorts for en spesifikk anledning eller en avslappende sommerettermiddag, kan du finne det du vil ha når du handler hos HerreMote.