ajaxLoader

Herreklær, Jeans Herre

Jeans er en tidløs garderobe. De er et behagelig, spenstig, allsidig klesplagg for moro, lek, uformelle dager og fridager. Fra skinny til en avslappet passform og alt i mellom, vi har de perfekte jeansene for herre for deg.

Finn den perfekte passformen til jeans for menn:

Slim Fit jeans for menn. Vil du ha utseendet til skinny jeans og komforten til jeans med rett passform? Få det beste fra begge verdener med en Slim Fit. Slanke jeans har en romsligere passform enn skinny jeans, og tilbyr fortsatt et elegant design. Hvordan styler du jeans med slim fit? Fra business casual til datekvelder, anbefaler vi å bruke en mørkere vask med minimalt værhår og falming. Koble sammen dine jeans med slim fit for menn med en bomberjakke, en skarp skjorte og Chelsea Boots for et moderne utseende.

Straight Fit Jeans for menn. Vil du ha jeans som tåler trenden? Rett passform for menn i en rekke vasker – en klassiker som alltid er i stil. Hva slår du dem sammen med? For en kausal stemning, koble sammen jeansene med straight fit med de beste T-skjortene, flanellskjortene og joggeskoene.

Skinny jeans for menn. Lei av baggy jeans? Skjerp opp utseendet ditt med skinny jeans for menn. Hvordan rocker du dem? Koble sammen dine skinny-jeans for menn med en grafisk T-skjorte, skinnjakke og freshe spark for et kult antrekk.

Jeans med avslappet passform for menn. Hvilke jeans bruker du i helgene? Vær komfortabel i jeans med avslappet passform for menn. Siden disse er mer uformelle, utforsk lettere vask. Fullfør denne looken med dine favoritt-T-skjorter, hettegensere og joggesko.

Stretch jeans for menn. Vil du ha jeans for menn med litt mer gi? For en mer komfortabel passform, sjekk ut Stretch Jeans for menn i en rekke kutt fra tynne til rette.