ajaxLoader
Merke Soft Solid Dress Shirt
NOK240.60NOK339.10
Solide Kontorskjorter
NOK330.40NOK463.80
Fashion Trend Dress Shirt
NOK281.20NOK395.70

Herreklær, Dress Skjorter Herre

Kjoleskjorter for menn

Legg til stil til hverdagsgarderoben din med skjorter for menn fra HerreMote. Mens en hvit skjorte for menn alltid vil være en klassiker, er den også den mest formelle. Hvis kontoret ditt ikke krever slike formaliteter, kan du krydre utseendet med farger og mønster. Gå dristig med en svart skjorte for menn eller velg rike farger som plomme, blågrønn eller påfuglblå. Andre vil ta hensyn. Vurder gingham, pledd eller til og med paisley for et iøynefallende valg.

Kjoleskjorter for menn er ikke bare til å bruke sammen med en herredress for 9-5 arbeidsuker. Vurder å kombinere en livlig lilla skjorte med et par skarpe jeans for menn og jordfarget sportsfrakk for menn i en subtil tekstur som rutete eller tøffe. Bruk den med nakken åpen eller med knapp. Eller kle den opp med et kjekk slips for menn. Legg til et par kjøresko for menn i konjakkskinn for et antrekk som er ideelt for en datekveld.

Du vil se så skarp ut i en svart herreskjorte eller en i en livlig farge. Hold det friskt og rent ved alltid å ha på seg en undertrøye for menn med det. En god underskjorte absorberer svetteflekker og oljer for å holde skjorten ren og tørr. Det øker levetiden til skjortene dine.

Gjør arbeidsgarderoben din interessant og hent noen klassiske eller fargerike herreskjorter i dag.