ajaxLoader
Stilige London Flate Skinnsko
NOK646.40NOK898.60
Pustende Formelle Bryllupssko
NOK508.70NOK708.70
Luksus Oxford-sko I Kuskinn
NOK878.30NOK1,218.80
Britiske Forretningssko
NOK544.90NOK759.40
Style Menn Business Dress Sko
NOK718.80NOK998.60
Formelle Sko I Ekte Skinn
NOK769.60NOK1,069.60
Oxfords Formelle Sko I Ekte Skinn
NOK747.80NOK1,039.10

Herresko, Pensko & Dressko Herre

Elegante sko for menn

Enten du deltar på et formelt arrangement, regelmessig deltar på forretningsmøter eller leter etter sko til kontoret, gir vårt utvalg av elegante herresko deg store muligheter. Vår kvalitetskolleksjon av formelle sko fra vil gi et stilig og moderne preg til skapet ditt.

Hvis det er på tide å oppgradere din herreskokolleksjon, har vi en dresssko som passer enhver stil og smak. Fra Oxford- og Brogue-design med snøring til en formell dress eller skinn og semsket skinn for den daglige jobben på kontoret. Vi har også formelle loafers og støvler, som gir et raffinert utseende og følelse.

Vårt utvalg av formelle herresko tar også hensyn til komfort. Etter en lang dag med møter eller en lang konferanse, vil du slappe av og slappe av. Kvalitetsskoene vi har inkludert i kolleksjonene våre lar deg gjøre nettopp det med komfort og stil.

Hold deg til snørebånd for formelle eller forretningsmessige innstillinger. Men hvis du er i formelle bukser og en skjorte med knapper, vil loafers eller slip-ons klare seg fint, siden de er godt egnet for mer avslappede omgivelser, men er mer formelle enn uformelle joggesko.

Selvfølgelig kan svart og brunt være de mest populære herreskofargene, men vi har også noen marine og brune alternativer. Hvis du leter etter allsidighet, er svart et utmerket valg. Så hvis du leter etter det fineste innen kjolesko for menn, se gjennom utvalget vårt. Vi tilbyr noe unikt for enhver anledning.

Fra forretningsstøvler og slip-on-dress-sko til Oxford-snøresko og lette kontorsko med snøring, du har en rekke alternativer å velge mellom i vår kolleksjon med kjolesko for menn.