ajaxLoader

Herreklær, Bukser Herre

Bukser

Grunnlaget for hver manns antrekk er de perfekte buksene, og det har aldri vært enklere å finne det paret. Vårt fantastiske utvalg av fritids- og dressbukser for menn er det perfekte utgangspunktet for å hjelpe deg med å bygge utseendet ditt. Det første du bør vurdere er å velge en buksestil som passer for deg.

Uformelle bukser

Vil du ha noe avslappet? Våre jeans, chinos og kakibukser er de beste av kule, uformelle bukser. Med pustende og kjølende stoffer kan du holde deg komfortabel uansett hvor dagen tar deg. Par klassiske kakibukser med et lærbelte for en stilstift. Hvis du er mer en jeans-fyr, har vi en rekke forskjellige vask og passer som passer perfekt til en polert polo- eller sportsskjorte.

Dressbukser

Leter du etter dressbukser? Uansett hvilken farge eller stil du trenger, har vi det beste utvalget av dressbukser for enhver anledning. Prøv å pare bukser med moderne passform med en skarp hvit skjorte og mørkt slips, perfekt for kontoret, en kveld eller hvor som helst i mellom. Vi tilbyr også dressbukser for unge menn, slik at de små mennene i livet ditt også kan se sitt aller beste ut for de øyeblikkene som betyr mest.